www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

FIBARO okosotthon nyíltnap - 2018.02.23-án

2018. február 07. - miecs

Eljött a pillanat, amire többen vártatok. Itt az idei év első, ingyenes nyílt napja mindenki számára, aki lakik valahol.

2018.02.23-án pénteken lehetőség nyílik mindenki számára közelebbről megismerkedni a FIBARO vezeték nélküli okosotthon megoldásokkal a FIBARO rendszerrel felszerelt bemutatótermünkben.

blogmegold.png

Az egész nap rendelkezésre a látogatásra, délelőtti és délutáni időpontokra lehet regisztrálni. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
További információk: FIBARO okosotthon nyíltnap

Gyere el nyílt napunkra és tudj meg minél többet az okosotthonokról. Tudd meg, miért jó az okosotthon mindenkinek és miért is jó a FIBARO rendszer.

14468487_1396937407002367_5965215369326274721_o.jpg

Ismerd meg, hogyan okosíthatod fel otthonod és milyen plusz funkciókkal tudod felvértezni lakásod. Nem megyünk bele a műszaki részletekbe, nem megyünk bele a hardcore programozásba, egyértelműen és felhasználóbarát módon mutatjuk be a FIBARO rendszert adta lehetőségeket. 

A délelőtti bemutatót itt éritek el: Délelőtti bemutató

A délutáni bemutatót itt éritek el: Délutáni bemutató 

REGISZTRÁCIÓ

Ez a nyílt nap azok számára lesz hasznos, akik gondolatában már megfogalmazódott, hogy okosítsák otthonukat, vagy a közeljövőben szeretnének belevágni, és ehhez szakértői segítségre van szükségük.
Telepítői vagy viszonteladói partneri lehetőségre a telepítői oktatás sorozatunk biztosít teret: http://www.otthonautomatika.hu/fibaro-oktatas

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr3313620308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása