www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

7 érv a Z-Wave technológia mellett

2019. március 12. - SMARTmeFIBARO

7 pontba gyűjtöttük azokat az érveket, amik mind a Z-WAVE technológia mellett szólnak. Így könnyen átláthatod, miért is érdemes ezt a rendszert választanod, és rábíznod otthonodat a Z-Wave-re!

1. Egyszerű


zwaveikon.jpgNincsenek felesleges vezeték, amikkel bajlódnod kéne, könnyen telepíthető és nem igényel újrakábelezést otthonodban.

 

 

2. Megfizethető

persely.pngPénztárcabarát, minimális befektetéssel el tudod kezdeni a Z-Wave technológia használatát, majd igényeidhez és lehetőségeidhez mérten mindig hozzáadhatsz újabb és újabb intelligens eszközöket a rendszerhez.

 

 

3. Megbízható

pipaikon.pngA Z-Wave már 10 éve a piacon van, amit több millió eszköz és otthon használ már. A technológiát folyamatosan fejlesztik és a visszajelzések szinte 100%-ig pozitívak. Ez az egyik legjobb megoldás otthonod automatizálásához!

 

 

4. Biztonságos

biztonsagikon.pngA Z-Wave technológia ugyanazt a titkosítást használja, mint az online banki szolgáltatások (AES-128-as szabványt), külföldön a biztonsági cégek nagy része is a Z-Wave-et választotta már. Így elhiheted, hogy számodra is ez a legbiztonságosabb választás az okos otthonodhoz.

 

 

5. Elterjedt

zwave.jpgA piacon a legnagyobb márkanevek mind a Z-Wave technológiát használják, már több mint 2400 okos eszközzel kompatibilis a technológia. Kamerák, érzékelők, okos asszisztensek, világítás, energiaellátás – a Z-Wave szinte mindennel kompatibilis, és egyszerű összekötnöd az eszközökkel.

 

6. Tapasztalt

fibarorendszer.jpgMár 100 millió termék használja világszerte ezt a technológiát, így sok évnyi tapasztalat áll a rendszer mögött.

 

 

7. Takarékos

energiatakarekosikon.pngKis energiafogyasztású, így környezetbarát és energiatakarékos választás otthonodba.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr614684200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása