www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

FIBARO okosotthon bemutató Csutival

2019. június 26. - SMARTmeFIBARO

 

A vezetéknélküli okosotthon rendszer kialakítása már nem csak az új lakások privilégiuma. Meglévő lakásba, nyaralóba, kész házba is könnyen telepíthető a FIBARO okosotthon rendszer egy szakértő telepítő segítségével.

Mit kell tudni a kialakítás előtt?

1) Tervezd meg álmaid rendszerét!

Az okosotthon lényege, hogy tulajdonosa kényelmét és biztonságát szolgálja. Találd ki és tervezd meg pontosan ismerve a szokásaidat, napirendedet, hogy milyen funkciókra van szükséged. Adunk tippeket itt: https://otthonautomatika.hu/felhasznalasi-tippek

2) A FIBARO okosotthon rendszer nagy előnye a kompatibilitás. Nem kell lecserélni a meglévő elektromos eszközöket, csak tudd, hogy melyeket szeretnéd a rendszer részévé tenni. A Z-wave kompatibilis eszközök könnyedén az intelligens otthon szerves részévé válhatnak, a villanykapcsolók, a redőnykapcsolók bontás nélkül egy aprócska modul segítségével máris beleilleszthetőek az okos otthonodba. A háztartási gépek közül is számos olyan berendezés található a piacon, amely könnyedén integrálható, az egyszerűbb gépek pedig a FIBARO Wallplug segítségével máris okosíthatóak. 

3. Ami elengedhetlen: a stalbil és megbízható internet kapcsolat. Az okosotthon egyik fő funkciója a távoli vezérlés és ellenőrzés, ehhez gyors internet és megbízható hálózati kapcsolat szükséges. Ma már ez sem luxus! 

4. Ne barkácsolj! Bízz meg professzionális telepítőt! Manapság sok technológiai témában egyre inkább elterjedt a Do It Your Self mozgalom, ami persze a kísérletező kedvűek számára izgalmas kihívást jelenthet, de ne feledd: elektromos eszközökről van szó, amelyeket biztonságosan csak erre hivatott szakember "bütykölhet". 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7014912788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása