www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

CES 2017 - furcsaságok gyűjteménye, 1. rész

2017. január 13. - miecs

Rengeteg hír szólt arról, hogy ilyen fejlesztés, meg olyan innováció, ez az új termék és az az új eszköz került bejelentésre vagy jelent meg a CES 2017-es kiállításán. Mindenki a nagy durranásokra fókuszál és közben észre sem veszik, hogy elmenni eléggé érdekes, furcsa és néha meghökkentő kütyük mellett is a CES pavilonjaiban.

Összeszedtünk most 5 ilyen oda nem illő vagy furcsa eszközt azok közül, amikkel a CES 2017 kiállító tereiben is találkozhattunk...

Honda Uni-Cub

Egyenesen a Honda gyárból... Még a CES területén megértjük, de otthon vagy az irodában? Bár a képek alapján használata örömteli munkakörnyezetet ígér. Nyilvánvaló, hogy a közlekedésnek egy igazán frappáns új formája ez a gurulószék, viszont nem tudom elképzelni, hogy valaki a 12 nm-es konyháját ezzel szeli át. Azért érdekes és elgondolkodtató.

honda-uni-cub-three-up-hallway.jpg

 

Daiwa masszázsfotel

Egy nagy reptéren vagy egy nagyobb konferencián nem meglepő, hogy vannak masszázssarkok. Főleg egy CES alkalmával biztosan teltházas lesz ezeknek a masszázsszékeknek a használata - rendszerint megfáradt felnőtt férfiak érzik szükségét egy masszázsnak. A Daiwa masszázsfotelek minden számára elérhetővé tették, hogy a lehető legnagyobb nyugalomban tarthasson szünetet... csak az lehet zavaró, hogy fertőtlenítő kendőt csak az vette igénybe, aki úgy érezte, hogy kell...

2-inadas-dreamwave-chair.jpg

 

Body Friend 

Mindenkinek szüksége van egy igazi jó barátra. Ez a nulla gravitációs masszázs fotel úgy került bemutatásra a CES színpadán mintha Ford prototípust állítanánk ki egy autó shown. Bár nem igazán számítunk arra, hogy bárki is hazavisz egyet egyhamar, hacsak nincs egy felesleges 2k dollárod, amit most csak elköltenél.

letoltes_4.jpg

 

Einstein Robot

Szeretném megragadni az alkalmat és bemutatni legújabb barátomat, Albert Hubo-t. Albert egy nagyon okos elemről működő robot, akivel manapság jókat tudunk csacsogni a matematikai összefüggésekről, relativitás elméletről, illetve a Hanson Robotics-ról, hiszen ők gyártják. Beszélő Einstein robot... mi jön még?

1-8-einstein-returns.jpg

Fake TV

Mit nekünk időzített világítás, mit nekünk jelenlét szimuláció, mit nekünk biztonsági rendszer. Itt a Fake TV. Ez a hamis tévé szimulálja az otthoni tévénézés fényeit, ami elriasztja a betörőket és megvédi otthonunkat a nem kívánt illetéktelen behatolástól. Akkor most térjünk vissza egy kicsit a való világba... tegyük fel, hogy benéz a betörő az ablakon és meglátja, hogy egy kütyü ad ki fényt és senki nem ül a tv előtt? Ugye azért mindenkinek van biztosítása betörés esetére?

model-ftv-11.jpg

 

Vannak még furcsaságok a világban... Hamarosan jövünk azokkal is.. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr1712123001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása