www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

FIBAR Group az EBA-n

2017. január 11. - miecs

Abban a nagyszerű elismerésben lehet része a FIBAR csoportnak, a FIBARO termékek gyártójának, hogy a European Business Awards idei mezőnyében a National Public Champion (Nemzeti Bajnok) címért szállhat versenybe.

Szavazzunk együtt a FIBARO gyártójára >> SZAVAZOK

header_33a9f20228_jpg.jpg

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy miről is szól ez a díj....

A FIBAR Group vezérigazgatója is izgatott a jelölés miatt. Nyilatkozatában Joanna Ossowska-Rodziewicz kifejtette, hogy mit is jelentene ez a FIBAR Group számára:  "Kérem, szavazzanak ránk! Máricus 1-ig megnézhetik videónkat és szavazhatnak. A lengyel Nemzeti Bajnok jelöltek közül szavazzanak ránk. Ez a szavazás rengeteget jelent számunkra, hiszen nagyon büszkék vagyunk a vállaltunkra és az országunkra is egyaránt. Így ha megkapnánk a közönség elismerését is azért, amit eddig elértünk, létrehoztunk, az hatalmas elismerés lenne számunkra. Előre is köszönjük mindenkinek a támogatást."

fibaro-home-2.jpg

FIBARO (FIBARO Group) lengyel székhelyű vállalat, vezető pozícióban helyezkedik el a lakossági IoT termékek gyártása területén: Tervezés, mérnöki megoldások és gyártás jellemzi egy kézben az innovatív okosotthon eszközök területén, ez egy szóban a FIBARO rendszer. A FIBARO termékei a világ minden pontján elérhetőek.

A vállalat FIBARO vezeték néküli Z-wave-es okosotthon rendszere a világon bárhonnan kezelhető egy okostelefon, egy laptop vagy egy táblagép segítségével. A rendszer érzékelői és vezérlői lehetővé teszik, hogy a felhasználók jeleneteket állítsanak be megkönnyítve mindennapjaikat, ellenőrizzék az energia felhasználást és számtalan más eszközt integráljanak a FIBARO rendszerbe.  A rendszer eszközeinek tervezése, gyártása és fejlesztése is Lengyelországban történik - még mindig ugyanabban a városban található a cég gyára és összeszerelő részlege ahonnan indult évekkel ezelőtt.

Visszatérve a szavazásra: már lehet szavazni itt.

Az elkövetkezendő 7 hétben lehet leadni voksunkat és március 6-án a legtöbb szavazatot kapott vállalat elnyeri a Nemzeti Bajnok címet. Ez után a dátum után is számítunk mindenki támogatására. Március 6 és április 27-e között lehet az Európai Nemzeti Bajnok-ra szavazni.

 

Mi is ez a European Business Awards - EBA?

EBA, már egy mozaikszó, a díj teljes elnevezése European Business Awards (Európai Üzleti Díjak). Ez a díj 2007 óta létezik és minden évben lehetőséget ad a leginnovatívabb vállalatoknak arra, hogy Európa szerte bemutatkozhassanak. Ez a kezdeményezés megnyitja a kapukat a vállalkozások számára, hogy megismertethessék más országokkal is tudásukat, kitartásukat és motivációjukat, valamint innovációs elképzelésiket és a legfontosabbat, hogy a vállalat hogyan is néz ki és hogyan működik. Kiváló platformot nyújt a Europe Business Awards arra, hogy összefogja az európai vállalatok közösségét ilyen formában.

aaeaaqaaaaaaaayeaaaajge4nwe0mtq3lwzkymutngmwns04mzuxlwjjzgq0m2vknmyyma.png

Az elmúlt évben az EBA több mint 32 000 céget mozgatott meg 34 országban. Mindenki nevezhet a díjra, aki alkalmasnak érzi erre a vállalatát. Erre tökéletes bizonyíték, hogy az elmúlt években különböző iparágakból kerültek ki a legjobbak - gyógyszeripari, mérnökipari, divatipari, kozmetikai ipari, online üzletek, gyártási és szállítmányozási cégek is kerültek már a fókuszba. A díjak nyerteseit nem kisebb személyiségek ismerik el 34 országban mint az országok vezetői, vezető ipari szereplők, top vállalkozók, top üzletemberek , médiaipari és tudomány területén ismert emberek és vállalatok.

A résztvevő cégek összevont forgalma legutóbb meghaladta a 1,2 trillió EUR-ot, a vállalatoknál foglalkoztatott emberek száma pedig a 2,7 millió alkalmazottat.

 

Miért érdemes jelentkezni?

- Büszkén mutathatjuk meg a cég fejlődését, sikereit és a cég érintettjeinek(külső és belső egyaránt) hozzáállását is pozitív irányba tudjuk ezzel növelni

- Találkozhatunk minden iparágból vezetőkkel, cégvezetőkkel, top vállalatokkal egész Európa területéről

- Profitálhatunk a média jelenlétéből és tökéletes alkalom, hogy más ipar szereplőivel kapcsolatot építsünk 

 

Mikor jelentkezhetek?

A 2017-es díjakra a jelentkezés már lezárult. 2017. janár 9-e óta lehet szavazni a kiválasztott vállalkozások közül arra, aki szerintünk a legalkalmasabb a Nation Public Champion (Nemzeti Bajnok) címre egy országon belül. Ezért a címért Magyarországon 7 cég versenyez, de például Lengyelországban a FIBAR Group 12 jelölt között száll ringbe az elismerésért.

Következő év csapatai közé már most is lehet jelentkezni. 

 

Mi az EBA menete?

- Regisztráció és Jelentkezési formula online kitöltése az első lépés

- National Champion-ok kiválasztása az online kitöltött Jelentkezési formula alapján. Erről országonként tartanak egy bejelentő eseményt.

- Rövid videó készítése a National Champion-nak választott cégektől. Ezek a videók kerülnek nyilvános szavazásra, arra a szavazásra, amely alapján a Nemzeti Bajnok kiválasztásra kerül.

- Ezek után pedig a Ruban D'Honneur résztvevői kerülnek kiválasztásra bírák által a Nemzeti Bajnokok közül az írásos jelentkezési formulájuk és videójuk alapján.

- Végül pedig kategóriánként kiválasztják a nyerteseket egy személyes találkozó alkalmával. A nyerteseket az EBA díjátadó rendezvényen jelentik be.

 

Kivel találkozhatunk a jövőévi mezőnyben?

Addig is mindenki szavazzon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr1712117539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása