www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

JmGO - hordozható 3D Smart projektor

2016. március 08. - SMARTme Building Technologies

jmgo-gs1-2.jpg

A JmGo cég egy olyan hordozható 3D-s projektort gyártott, melybe első ránézésre is mindenki beleszeret. Fém ház, minőségi alkatrészek jellemzik.

A felbontása 1280x800 720p, a fényerejére 5000 lumen körüli, amit az OSRAM nagy fényerejű LED izzójával éri el. A projektor képes Wi-Fi-n és kábelen az internethez csatlakozni. Találunk rajta egy USB 3.0, és egy USB 2.0 csatlakozót, egy S/PDIF digitális csatlakozást, egy 3.5” AV csatlakozót, és HDMI bemenetet. A támogatott formátumok között minden elterjedt formátum megtalálható. Akár telefonunkról is lejátszhatunk media tartalmakat bluetooth kapcsolaton keresztül. A beépített hangszórók kiváló minőségben szólalnak meg. A maximális képméret 300”, ami már igazi mozi élményt nyújthat otthonunkban.

A csomagban egy távirányító is jár a készülékhez. A fejlesztők itt sem a hagyományos formát vették alapul. Hengeres formájával leginkább egy lézerkard markolatához hasonlít.

Kis mérete miatt könnyen szállítható, bárhol elhelyezhető. Igazi mobil eszközt kapunk, így nem csak lakásunkat, de meleg nyári estéken akár a kertünket is mozivá varázsolhatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr458451228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása