www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Netatmo okos kültéri kamera

2016. február 24. - SMARTme Building Technologies

netatmopresence-800x464.jpg

Az idei CES 2016 kiállításon a cég egy okos kültéri biztonsági kamerát mutatott be.
A kamera képes felismerni és megkülönböztetni az autókat, embereket, állatokat az új tanuló algoritmusnak köszönhetően. Elég okos ahhoz, hogy különbséget tegyen az események között és figyelmeztetést küldjön, ha valami szokatlan történik

Az eszközben helyet kapott egy infravörös kamera, hogy a gyenge fényviszonyok mellett is lásson, és egy intelligens fényvető, ami mozgás észlelése esetén bekapcsol, így akár éjjel is élénk színű felvételek készíthetők vele. A kamera 100 fokos szögben lát, az érzékelési tartománya 20m, és természetesen időjárás álló.
A felvételek tárolása történhet helyileg egy Micro SD kártyán, vagy FTP kapcsolaton keresztül egy helyi szerveren.

A Netatmo az egyszerű telepítést tűzte ki célul, akár a meglévő kültéri világítás aljzatához is illeszthető.  A kamera a felhasználó otthoni WiFi hálózatához csatlakozik így lehetőség nyílik, hogy egy titkosított kapcsolaton keresztül a felvételek valós időben is megtekinthetők legyenek IOS készüléken a mellékelt szoftver segítségével.

Ha meg is tetszett ez a nagyszerű eszköz, még ne rohanjanak a web shopok „polcaihoz”. A Netatmo az értékesítést az év harmadik negyedévében tervezi elkezdeni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr208415424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása