www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Om/One – A lebegő hangszóró

2016. február 17. - SMARTme Building Technologies

1408017773496_wps_7_image004_png.jpg

Egyszer-egyszer olyan eszközökről olvas a nagyérdemű, ami tökéletesen kimeríti a „WOW” faktort. Ez most sincs máshogy, hiszen egy lebegő hangszóróról van most szó, ami nem hogy csak gyönyörű, de még kiválóan is szól! Ugye-ugye, hogy van új a nap alatt?!

A lapos alj felett lebegő bluetooth hangszóró nem csak zenét képes játszani nekünk kiváló minőségben, hanem konferenciabeszélgetésekre is tökéletesen alkalmas. Hordozható, és akkumulátora úgy 15 órányi folyamatos használatot is megenged.

Om Audio, a cég, aki az ötlet mögött áll, úgy gondolja, hogy hiába a külcsín, ha a belbecs nem éri el az elvárásokat. „A kis méret ellenére olyan hangerőt, és minőséget hoz az eszköz, ami mindenkit meglepett a tesztelések során.” – állítják a fejlesztők.

Nézze meg az alábbi videót

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr728397654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása