www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

IFA 2017 - Berlin

2017. szeptember 06. - miecs

2017. szeptember 1 és 6 között került megrendezésre Berlinben az IFA. Az IFA a világ egyik legfontosabb technológiai kiállítása, ami ebben az évben teltházzal futott. A FIBARO is bemutatta új eszközeit.

ifab2b_layout_images_logo_1.png

fibaro-300x169.jpg

Ebben az évben 1805 kiállító 159 000 négyzetméteren telítette meg a kiállítási területet. Ez alapján is biztosan állítható, hogy az IFA fontos szerepet tölt be a a technológia ipar területén világszinten. Az esemény nem csak az innovációkat és a termék bemutatókat öleli fel, hanem betekintést nyújt a digitális élet jövőjébe. Egy, ahol összegyűjtötték és megmutatják az érdeklődőknek, milyen is lesz a jövő élettere és életvitele. De vajon mit várhatunk a jövőtől? Ezt a soron következő bejegyzéseinkben fogjuk áttekinteni. 9_32.jpg

Forrás: IFA 2017

Miért is jó az IFA Berlin?

Ez az az esemény, ahol a legfrissebb termékeket, a legújabb innovációkat, a legfontosabb technológiai fejlődéseket hozza el a közönség számára Európa szívében. Berlin városa többek között azért is tökéletes választás, mert az európai gazdaság és piac egyik fontos regionális központja. Az IFA olyan átfogó betekintést nyújt a nemzetközi piacon megtalálható, vagy bevezetésre kerülő technológiai újdonságok terén, hogy minden alkalommal több mint 100 országból érkeznek szakmai látogatók. Mondhatni a lehető legjobb alkalom találkozókra, megbeszélésekre disztribútoroknak, kereskedőknek, szakértőknek és a gyártóknak, kiváló lehetőség a szakmának és a média szereplőinek is. Mindennek pedig a Berlini konferencia és rendezvényközpont ad helyet.

Szórakoztató elektronika és háztartási eszközök tárháza az IFA-n

A kiállítás 10. alkalommal ad teret az esemény a szórakoztató elektronikai és háztartási eszközök bemutatására. 2008-ban jelent meg ez a szegmens az eseményen, ezzel ennek a kiállítás sorozatnak is adva egy új hangot, új irányvonalat. Azóta minden évben szerves részét képezi a programnak. Egyre nagyobb teret nyert magának és már elképzelhetetlennek látják a szervezők és résztvevők is ezen szegmens nélkül a kiállítást.

okosvaros_thumb.jpg

Forrás: IFA 2017

FIBARO az IFA kiállításon

Otthon megoldások területén kiállítóként már évek óta jelen van az IFA-n a FIBARO. Mint minden évben, most is a Z-wave vezeték nélküli okosotthon megoldások területén új eszközökkel ismertette meg a nagyérdeműt a a 6.2 előadócsarnok 107-es standján. A bemutatott új termékekről részletesebb bejegyzésekkel is fogunk szolgálni hamarosan. Örömmel mutatta be megoldását, amely a fűtési szezonban fontos szerepet fog betölteni, a FIBARO termosztátot, ugyanakkor megismerhette a közönség a FIBARO Intercom kaputelefont és találkozhatott az Apple HomeKit kompatibilis eszközökkel is. Ezek az eszközök hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerülnek.

Addig is a FIBARO elérhető eszközeiről, a legutóbb bemutatott Szénmonoxid érzékelőről és a vezeték nélküli otthonautomatikai megoldásokról további információkat a www.otthonautomatika.hu oldalon biztosítunk az érdeklődők számára.

fibaro-cosensor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr6012806908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása