www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A Jövő utcája - összefoglaló

2017. április 24. - miecs

2017.április 22-23, szombat-vasárnap zajlott le a budapesti Madách téren "A jövő utcája" kiállítás. A technológiarajongók és az átlagos utca embere is találhatott számára érdekes eszközt, lehetőséget, rendszert a jövőből vagy akár már a jelenből is.

A kiállítás az eheti CRAFT szoftverfejlesztő konferencia előfutára volt. Míg a CRAFT elsősorban fejlesztőknek szól, A jövő utcája a technológia vagy a jövő iránt érdeklődő, nem ebben a szakmában dolgozók számára is betekintést engedett az innovációkba. 

Az idő is a kiállításnak kedvezett, hiszen nem volt igazi kiránduló idő, de mégis kellemes, eső nélküli két nap volt, egy városi csavargásra pont alkalmas. Így jöttek rengetegen, voltak kicsik-nagyok, fiatalok-öregek, egyedül-párban vagy akár nagyobb családdal, voltak családdal, rokonnal és még baráti társaságok is voltak. Mindenki nyitott és érdeklődő tekintettel és információra éhesen érkezett. 

A kültéren önvezető és önparkoló autókkal találkozhatott a látogató közösség, megismerkedhettek az új magyar okosbiciklivel és az SBrick okos LEGO építőkockával is. A fiatalok kipróbálhatták a BOSCH kicsi kocsijait is.

A sátorban többek között találkozhattunk a Nokia, a Telenor, a Prezi, a GE, a Ulockme és az Accenture innovatív megoldásaival. A sátor egymással szemben levő pontjaiban volt egy okos EKG és egy okosotthon rendszer.

FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszer, és WIWE vezeték nélküli előrejelző rendszer EKG, szívritmuszavar, stroke előjelzés. Kényelem és biztonság, egészség és előrejelzés.

WIWE - szívből jövő üzenet - önálló rizikóbecslést ad a hirtelen szívmegállás és pitvari fibrilláció okozta stroke kockázatára. A WIWE az EKG görbe tulajdonságait kiértékelő - a világon egyedülálló - intelligens algoritmus segítségével mutatja meg a hirtelen szívmegállás és a pitvar fibrilláció okozta stroke kockázatát. Ha tudunk róla, változtathatunk rajta!

FIBARO - keltse életre otthonát - intelligens otthon megoldások vezeték nélkül. Kényelem és biztonság felsőfokon, Ön igényeihez igazodik, esztétika és innováció az Ön otthonában. Felhasználási lehetőségeinek csak a kreativitás szabhat határt. 

Néhány kép az eseményről a FIBARO stand szemszögéből:

 "Jó látni, hogy ennyi innováció van az országunkban! Aztán ki tudja, mit hoz majd a jövő még!" - egy okosotthon érdeklődő a "Jövő utcája" kiállításról.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr6412443395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása