www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Max Motor Dreams - Ford legújabb találmánya babáknak

2017. április 17. - miecs

Mindannyian tudjuk, hogy a babák nagyon jókat tudnak aludni az autóban. Kicsit döcög, kicsit berreg, kicsit rázkódik és máris álomba ringatja a kicsiket. Többen ezért keringnek a városban autóval, vagy úgy időzítik az utazást, hogy a kicsi alvási idejét autóban töltsék.

motordreams1.jpg

A Ford feltalálta a bölcsőt, amely olyan mintha a babánk az autóban utazna. Ugyanazt az érzést nyújtja, így gyermekünk könnyen álomba zuhan. A Ford is nagyon jól ismeri a szülők problémáját, mikor a városban köröznek az autóval és nem is bánná szerintem, ha még több kilométert tennének az autójukba, de azt is nagyon jól tudják, hogy a vezető szülő éppen fáradt, kimerült vagy csak egy kis pihenésre vágyna a vezetés helyett. Rajtuk szeretne ezzel az új szerkezettel segíteni. 

https-_2f_2fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2fuploads_2fcard_2fimage_2f441121_2f012e7559-f3ba-4192-8c37-500d56333d75.jpg

" Éveken keresztül beszélgettünk anyukákkal és apukákkal az életükről, hogyan változott meg az újszülött érkezésével. A legtöbben egyet értettek abban, hogy bármit megadnának egy kiadós éjszakai alvásért." - mesélte a bölcső feltalálója Alejandro López Bravo. "Ugyan egy kis kocsikázás a babát gyorsan álomba ringatja, de a fáradt szülőnek résen kell lennie, hiszen ő vezet. A Max Motor Dream a fáradt szülőpáros napjait hivatott megkönnyíteni."

A bölcső a hangot, a fényeket és az autó mozgását is szimulálja. Nem akármilyen autóét, hiszen a szülőknek az okostelefonos applikáció lehetőséget ad, hogy utazásaik során rögzítsék a hangokat és fényeket, így a gyermek ugyanezeket a pillanatokat élheti át. 

Jelenleg még csak teszt verzió készült ebből a csodából, de a Ford hamarosan szeretne többet is gyártani belőle. Amíg nem kerül forgalomba ez a bölcső, addig is kipróbálhatunk számtalan más ringató kiságyakat babáinknak tervezve.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr2812416967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása