www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Tabletet a plafonra!

2016. november 03. - Futrinka20

Egy igencsak sikeres kezdeményezés indult a Kickstarteren, amely hamarosan a háziasszonyok kedvence lehet: a világ első mágneses mennyezetre szerelhető tablet/telefon tartója. 

skyfloatfurdo.jpg

Mobilunk vagy tabletünk már szerves része az életünknek, sokszor magunkkal visszük akár a fürdőszobába is, ha szívesen néznénk kedvenc filmünket.


Vagy mennyire egyszerűbb kinézni egy-egy receptet a neten és követni a videós útmutatót, mint a szakácskönyvben lapozgatni. A konyhapulton azonban nem sokszor van szabad, cseppmentes hely. Erre kézenfekvő megoldást nyújt ez a kis szerkezet, amely végülis egy egyszerű, teleszkópos alumínium cső, a hosszúsága 45cm-től egészen 180 cm-ig állítható, attól függően, hogy éppen milyen magas mennyezetre szereljük. A tartó rész pedig mágneses, ugyanúgy, ahogy a talpazata is. 

skyfloat_konyha.jpg

 

Ha fixen szeretnénk rögzíteni, akkor ez csavarokkal megoldható, de ha bízunk a gyártó ígéretében, akkor a ragasztós talpazatot felerősítjük a plafonra, hiszen a könnyű alumínium szerkezetet biztonsággal tartja. A teleszkópos csövet pedig így bármikor bárhová újra felhelyezhetjük - ettől válik a szerkezet hordozhatóvá. 

2017 januártól ígéri a gyártó, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel már teljesíteni fogja a rendeléseket. 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr4211926941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása