www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Amikor a kabátod a gondolatodat is kitalálja... majdnem

2016. október 19. - Futrinka20

El tudsz képzelni egy kabátot, amely 40 okos funkciót is képes ellátni? A Hallam P New York dzseki megálmodói biztosan, és szerencsére a Kickstarter lelkes közönsége is, hiszen 678%-osan túltámogatták a kampányukat, így az álomdzseki reményeik szerint jövőre már megvásárolható lesz. 

Na de mi is ez a 40 funkció? 

Persze alap, hogy kiszolgálja az okostelefonodat azaz értesítést küld a telefonhívásról, sms-ről vagy a közösségi oldal üzeneteiről. Alkalmas egyszerű zenevezérlés - lejátszás, megállítás és szkippelés, sőt irányíthatod vele az okos tv-det, vagy MacBook vagy akár iPad készülékedet. Rendelkezik GPS nyomkövetővel, lopásgátló funkcióval. A különböző funkciók a kabát egyes elemeibe kerülnek beépítésre, így például a belső zsebeket NFC chippel látták el, amely "kitalálja a gondolatodat", vagyis, ha zsebre rakod a telefont, akkor azt lenémítja, és ezzel egy időben egy másik pedig azonnal elindítja a zenelejátszást a reggeli futáshoz. 

Nézzük csak mi minden van még? 

kabatfunkciok.jpg

 

Az olyan apróságok mint a külön zseb a fülhallgatónak vagy a könnyen aktiválható nyakpárna, vagy akár pihenéshez az "alvókapucni" már csak hab a tortán. Használat közben persze tölti a mobilunkat, esténként egyszerűen bekapcsoljuk a kabát karján található ledfényeket és máris biztonságos a bringázás. 

Szerencsére a projekt megálmodói most a nőkre is gondoltak és a fazonok között igazán csinos női mellény is található, és meglepő módon nem csak a sportos, hanem az elegánsabb stílust kedvelők számára pedig igazi szövegkabátot is megterveztek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr6511820975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása