www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Hello Orbi, viszlát "halott zónák"!

2016. augusztus 23. - Futrinka20

A modern otthonok megszokott része a Wi-fi router. Szimplán megvesszük, beállítjuk, csatlakoztatjuk - eztán a lakás különböző pontjain szidjuk, ugyanis úgynevezett "halott zónák" alakulhatnak ki, ahol készülékünk már nem fogja a jelet.

A Netgear most piacra dobja az Orbi elnevezésű Wi-fi rendszert, amellyel azt ígéri, hogy akár 4000 négyzetméternyi területen gyors és erős Wi-fi jelet foghatunk.

Az Orbi a világ első háromsávos Wi-fi rendszere, amely őrült gyorsaságot, megbízható folyamatos lefedettséget, biztonságos kapcsolatot ígér, függetlenül attól, hogy akár emeleten, pincében, lépcsőn, garázsban kertben akarnánk internetezni. 

 

 

orbi_haz.png

 

Az Orbi nem szimplán egy router, hanem valóban egy rendszer, ugyanis technikailag egy fő routerből és egy másodlagos egységből áll. Ezt a másodlagos egységet bárhová helyezhetjük az otthonunkon belül csak ne rejtsük el, hanem valahol szabadon álljon. Szerencsére a gyártó arra is ügyelt, hogy végre egy igazán stílusos, design tárgynak is megfelel eszközt kaphatunk, amely akár egy minimalista, akár egy klasszikus stílusú otthonhoz jól passzol. Így nem jelenthet gondot akár a könyvespolcon, éjjeliszekrényen vagy akár a kerti asztalon való elhelyezés sem. 

orbi_header_w_755.jpg

 

 

A hagyományos Wi-fi routerek árához képest háromszor annyiba fog ugyan kerülni, de ki tudja?! Vajon megér ennyit egy átlagos felhasználó számára, hogy teljes otthoni hálózati lefedettséget kapjon. Hamarosan kiderül. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr2211493782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása