www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Vajon mi lesz, ha keresztezzük a fogkefét a videokamerával?

2016. június 29. - SMARTme Building Technologies

prophix3-1000x667.jpgIsmét új fejezet íródik az okos kütyük nagykönyvében. Szinte már minden szolgáltatási területen átlépte a küszöböt az innovatív technológia, elég, ha csak az okosotthonokra gondolunk. Nagyjából 4-5 éven belül érkezhet el a totális katarzis a magyar piacon, amikor az okos, intelligens technika a háztartások többségében megtalálható lesz.

És ha már okos ház, akkor abban okos eszközök, melyek igazodnak a felhasználó napi rutinjához, szokásához. Mai okos termékünk a szájápolásban hozza el a kánaánt egy olyan extra szolgáltatással, ami a maga nemében nem is annyira a szokatlanságra, hanem inkább a felhasználó kíváncsiságára ’húzza’ fel az érzelmi eladhatóságot.

prophix-press-cover.jpg

A Prophix névre keresztelt okos fogkefe alapjáraton a szokásos paraméterekkel közelíti a user auráját. Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat képes a kicsike és első blikkre olyan, mint a hagyományos, elemes vagy vezetékes társai. Az alapcsomagban 4 szettet kapunk a fogkeféhez. Ezek egy átlagos forgó fej, egy kontúr, úgynevezett ínytisztító és egy gumis végű ínyserkentő, ami javítja a vérkeringést. Hogy mindezeket lássuk munkavégzés, használat közben adnak egy orvosi tükröt is.

prohpix1.jpg

Most pedig dobpergés, a cikk elején beharangozott nagyon baba extra überkirályság. Az okos fogkefe nyelének végénél, ahol a fej kialakítás kezdődik, a tervezők beépítettek egy kamerát, ami használat közben rögzíti videón vagy fotón a fogmosás egész folyamatát, így az, a telefonos alkalmazás segítségével visszanézhető, analizálható. Itt a videóban meg is tudod nézni 0:10-től.

Ha már az app és okosság, akkor feltétlenül említést érdemel, hogy segít a helyes fogmosás elsajátításában, figyelmeztet a rendszerességre és motivál is, hogy tökéletes legyen a szájhigiéniánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr958854042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása