www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Hívd fel a kutyádat!

2016. június 22. - SMARTme Building Technologies

petcube-remote-wireless-pet-camera-03.jpgDr. Dollitlenek még könnyű dolga volt, mert értett az állatok nyelvén, és nem lengte körül életét az állandó bizonytalanság, hogy vajon mi történik a házi kedvencekkel, amikor távol volt otthonától, rendelőjétől.

De vége az izgalmakkal és aggódásokkal teli hétköznapoknak, mert már állandó kapcsoltba lehetünk kedvenc négylábúnkkal. A Petcube-nak köszönhetően, ha nem vagyunk otthon akkor is bármikor ellenőrizhetjük, hogy éppen mi történi Blöki kutyával és Cirmi macskával.

Ahogy az okos szerkezet nevéből kiolvasható, a kocka formájú kütyü, a világ első olyan terméke, amely segítségével a gazdi tudja nézni távolról kedvencét, beszélhet és játszhat vele.

petcube-remote-wireless-pet-camera-02.jpeg

Az okoskocka 4x4x4 inch aluminimum házban nyugszik. 138 fokos látószöggel bíró kamera üzemmód biztosítja a HD 720p minőséget. A működéshez elég az otthoni Wi-Fi rendszerhez csatlakoztatni a kütyüt. A kétirányú kommunikációért a beépített mikrofon és hangszóró felel.

Szintén a szerkezetben lévő beépített egységek számát növeli egy 3R osztályú lézer, ami a mozgást érzékeli, és a játékot indítja, ha a gazdi ezt az opciót választja az appban. A mozgáson túl hangot is felismer a Petcube, amelyet bárhova helyezhetünk a lakásban, ott stabilan állja a sarat, hiszen csúszásmentes felülettel rendelkezik, de állványra is rögzíthető, ha a felhasználó úgy kívánja.

Az eszköz Andorid és iOS kompatibilis, és természetesen a működéshez telepíteni kell az appot az okostelefonunkra.

petcube-remote-wireless-pet-camera-01.jpg

Az állatbarátok nagy-nagy örömére végre egy olyan okos szerkezet van a felhasználói piacon, amely mind a gazdának, mind a kedvencünknek széles funkciót biztosít használat közben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr528831214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása