www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Csak egy koppintás

2016. június 01. - SMARTme Building Technologies

knocki1.jpeg

Azt gondolom, hogy azok a jóslatok, mi szerint az okosotthonok száma a következő években meghaladja az 50 milliót Európában valósnak tűnik. A gyártók szinte minden héten a piacra dobnak egy-egy új kütyüt, szinte már forradalmi hevület és fejlődés jellemző az okos eszközökre.

Ennek a nagy halmaznak az egyik legújabb okos tagja a Knocki, amely egy olyan intelligens eszköz, ami szinte mindent képes helyettesíteni otthonunkban. Nem kell kapkodni a távirányító után, vezérelhetjük a világítást vagy akár a bejárati ajtót.

knocki3.jpeg

A design-ban sem utolsó okos eszköz tipikusan az a fajta, amely előre mutatja számunkra a technológiai irányt. Nincs már távol az az idő, amikor háztartásunkban szinte csak ilyen eszközök fognak szolgálatot teljesíteni, tökéletes választ adva a biztonsági, kényelmi funkciók fokozására.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr648765964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása