www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A szép és okos otthonért

2016. május 25. - SMARTme Building Technologies

sentri_woodbackground.jpgAz elmúlt évek egyik legszebb kütyüje a Sentri, amely egy okos otthon központi vezérlő. A több mint 10 colos kijelzővel rendelkező eszköz 120 fokos, nagy látószögű HD kamerával rendelkezik, és képes irányítani az otthonban lévé egyéb okos kütyüket, forgalmazótól, márkától függetlenül.

sentri_withpartners.jpg

A hagyományos okos otthon funkciókon túl: távoli elérés, riasztási lehetőség, éjszakai üzemmód, a legvonzóbb tulajdonsága a telepítés, amihez nincsen szükség telefonra vagy felesleges kábelre.

A Sentri közel 100.000 forintért vásárolható meg az online boltokban, de ezért a pénzért egy professzionális és designos készüléket kapunk használatra, amely tökéletesen kiszolgálja kezelőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr398745558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása