www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A növények Szent Grálja

2016. április 25. - SMARTme Building Technologies

planty-01.jpg

Hányszor megígértük már magunknak, hogy hetente többször időt szánunk kedvenc növényeinkre, kapnak vizet, tápoldatot, napfényt és a hétvége közeledtével akár pár becéző szót, simogató gesztust.

A felejtés és lustaság csapdájából kievickélve vegyük szemügyre a növények messiását a Planty-t. Nincs többé elszáradt, kimúlt, halott növény. A Planty egy az internethez kapcsolódó virágtartó, amely lehetővé teszi a növények megfigyelését egy telefonos alkalmazáson keresztül.

planty-02.jpg

Amint a Planty csatlakozik az internethez, már adatokkal szolgál a növény talajáról, hőmérsékletéről, víz- és fényszükségletéről. A mért információk direktben érkeznek hozzánk, értesítést kapunk az appon keresztül.

Például, ha a növény környezeti hőmérséklete túl magas vagy túl alacsony, a Planty küld egy értesítés az alkalmazásról, így beállíthatjuk a helyiség hőmérsékletét, vagy áthelyezhetjük kedvenc zöldünket egy másik, alkalmasabb helyre a lakásban. Vagy ha a növényünk száraz és vízre van szüksége, csak egy gombnyomás, és a Planty gondoskodik a többiről.

Szóval végre egy olyan okos kütyü érkezik, ami valós és mindennapos problémára nyújt megoldást, ezzel is élhetővé téve otthonunk zöld szegleteit, vállunkról levéve a nyugtalanság, aggódás ráncait. 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr488661474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása