www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A Pryme - okos pohár

2016. április 15. - SMARTme Building Technologies

pryme-line-clip-poster-720.jpg

Mindenki ismeri az alap tézist, hogy 8 pohár vizet meg kell igyon ahhoz, hogy tökéletesen hidratált maradjon, és hogy az egészségmegőrzéshez is hozzájáruljon.

Nos, mint nagyon sok más mítosz, ez is megdőlt. Ahány ember, annyira más víz kell mindnyájunk szervezetének, hogy a vízháztartásunkat a tökéletes szinten tartsuk.

Ha ön Shaquille O'Neal vagy Taylor Swift, vagy akár egy szoptató anyuka, igen nagy eséllyel más mennyiségű folyadékot iszik a nap folyamán. Ez persze nem meglepő!

pryme-on-desk.jpg

Ami a Pryme pohár szépsége, hogy még állandóan fejlesztés alatt áll, és a használója szokásaihoz igazodva hozza tudtára, hogy mennyi folyadékot kell igyon. A test hidratáltsága egy napon belül is változó lehet, főleg ha felkelés után, és mondjuk az edzés végeztével néznénk az értékeket.

Mihelyst a kezében fogja a Pryma pohara, pár alapvető adat megadásával már személyre is szabható. Kor, súly, magasság, nem és a fizikai aktivitásának mértéke. Ami a dolog szépsége, hogy több olyan fitness app-al is együtt tud dolgozni, ami nagyon részletes adatokat tartalmaz arról, hogy mikor, mennyit és milyen hosszan edzett valaki.

A pohár nem csak azt nézi, hogy mikor iszunk, hanem, hogy mit, mennyit és milyen gyorsan. Emellett a napi kortyolgatásunkra is odafigyel, és figyelmeztet, ha innunk kell már.

Hogy kinek van ilyen pohárra szüksége? Ha belegondol, akkor nem sok embernek, hiszen csak  a nap folyamán kell magunkat figyelmeztetni, hogy igyunk, igyunk és igyunk. Lehetőleg vizet!

Ami még egy nagyon fontos karakterisztikája a pohárnak, hogy annyira egyénre szabott napi rutint, és folyadékbevitelt tud kreálni a tulajdonosa számára, hogy az szinte művészi. A fitness program, elégetett kalória és sok más érték figyelembe vételével ez persze annyira már nem nehéz.

pryme_workout_0_0.png

A Pryme pohár nem csak egy egyszerű kütyü, ami emlékeztet, hogy mikor igyunk, hanem ez a tökéletes példája annak, hogy ha megfelelően kezeljük a több helyről befutott információhalmazokat, akkor az nagyon is mindenki hasznára válik!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr748630482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pucros 2016.04.16. 15:45:49

hát ebből nem nagyon derült ki, hogy mi ez
süti beállítások módosítása