www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Varázspálca

2016. április 11. - SMARTme Building Technologies

screen-shot-2015-03-13-at-12_23_24-pm.jpg

Gondolkozott már azon, hogy milyen lenne egy olyan varázspálca, amivel mindent tudna irányítani? Nos, a Kymera cég gondolt egy nagyot, es megalkotta a Mágikus Varázspálcát, amivel „el tudjuk varázsolni” az otthoni szórakoztató elektronikát. A hóbortos és egyedi eszköz 13 „varázslattal” tudja a TV-t, iPod dokkolót és DVD vagy Blu-ray lejátszót irányítani. Be- és kikapcsolhatjuk őket, csatornát válthatunk, és a hangerőt is állíthatjuk a varázspálcával. Mágikusan hangzik? Olvassa csak tovább!

kymera-wand-in-box-1-3296x822.jpg

Ahhoz, hogy profi varázsló váljon valakiből, egy kis gyakorlás kell, és persze a csomagban található használati utasítás. Első alkalommal, ahogy a kezünkbe kerül a varázspálca, máris jelez egy kis vibrálással, hogy kész a tanulásra. Tanulómódban az eszköz megtanulja mozdulatainkat, és ezeket 13 különböző „varázslathoz” lehet hozzárendelni. Ha például ujjaink között tekerjük jobbra vagy balra a pálcát, akkor a hangerőt tudjuk állítani azon az eszközön, amire épp a pálca mutat. A csatornaváltás „varázslat” pedig a gyors fel-le mozgatás által aktiválódik.

manual_thumb.jpg

Miután megtanítottuk varázspálcánkat a kívánt „varázslatokra”, már csak kényelmesen el kell helyezkednünk valahol, és csiribí-csiribá, varázslókká is váltunk. Egyszerű, nagyszerű!

A Mágikus Varázspálca tökéletes ajándék akár boszorkányoknak, házisárkányoknak vagy varázslóknak. A csomagolása nagyon igényes, és a csomagban található használati utasítás is jól átgondold, egyszerű és érthető módon magyarázza el a pálca fortélyait. 2 AAA-s elem is a doboz tartalma, így mihelyst kézhez kaptuk, indulhat is a varázslat!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr918587984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása