www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

NeuroOn – Okos alvás

2016. március 27. - SMARTme Building Technologies

render.jpg

A NeuroOn egy olyan szemtakaró, amely figyelemmel kíséri az alvásciklusainkat, segít a kellemesebb alvásban és természetesen sokkal nyugtatóbban is alszunk tőle. Pontosítok! Ezeket a fejlesztő állítja, de miért is ne lennének igazak az állítások?

Android es iOS telefonokkal összehangolva az insomniában szenvedőknek is megoldást nyújthat az okos szemtakaró.

Okos ébresztés – Az eszköz figyeli, hogy mély alvási ciklusban vagyunk-e, és addig nem ébreszt, amíg könnyű alvási periódusba nem érünk, kellemesebb ébredést biztosítva számunkra.

Saját alvási ciklus – Legyünk akár útón, az irodában vagy otthon, a saját alvási ciklusunk szerint tudunk aludni az eszköz segítségével.

Utazzunk kényelmesebben – Megadva az utazásunk idejét és célját, az eszköz fényterápiát alkalmaz, ami könnyebbé teszi az átállást. Figyelmeztet is, hogy mikor kell elkezdenünk a terápiát!

Ranglista – Az orvostudomány által meghatározott alvási ciklusok szerint figyeli az eszköz, hogy mennyit és milyen minőségben alszunk. Emellett az agyi aktivitásunkat is monitorozza, és az adatok alapján tud is következtetni az egészségi állapotunkra az applikáció, és ötleteket is ad, hogy hogyan tudnánk egészségesebbé válni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr628527870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása