www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

EO1 – digitális fali képkeret

2016. március 25. - SMARTme Building Technologies

Már régóta kaphatók különféle digitális képkeretek, amiken saját fotóinkat jeleníthettük meg. Az EO1 fejlesztői ezt a lehetőséget magasabb szintre emelték. Nagyobb méretű, mint az eddig kaphatóak voltak, falra akaszthatjuk akár egy festményt. A a 16:9 arányú megjelenítőn fényképeket, videókat, animált GIF-ket nézhetünk. A fekete vagy fehér keretben egy 1080p felbontású matt kijelző kapott helyet, így mindig csillogás mentessen, ultra-széles látószögből nézhetjük kedvenc képünket.

 

 

 

Az EO1 az internethez kapcsolódik, telefonról, tabletről, vagy számítógépünkről választhatjuk ki a megjelenítendő képet. Az applikációval egy egész népes közösséghez kapcsolódhatunk, ahol híres művészek, mint például Björk, Ai Wei Wei, YACHT, és Sabrina Ratte  képei közül is válogathatunk, sőt híres múzeumok gyűjteményeiből (Cooper Hewitt Múzeum, a New York Public Library) is kiakaszthatunk egy-egy  képet a falunkra. Akár minden nap új „festmény” lehet a nappalinkba, elvarázsolva vendégeinket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr768524752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása