www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Sütő, ami helyettünk dönt!

2016. március 13. - SMARTme Building Technologies

blog_213_20150928065526_5mov8.jpg 

A June Intelligens Sütő nem azért lett kifejlesztve, hogy pontosan tartsa a hőmérsékletet belül, vagy épp, hogy önmagát tisztítsa. Ilyen sütők már léteznek rég.

A June Intelligens Sütő egy mobil applikáción keresztül tud kommunikálni a külvilággal, és ez persze még csak a jéghegy csúcsa!

Alakja, mint egy nagy kenyérpirító, és annyi hely van benne, hogy egy jól méretezett pulyka is elfér benne kényelmesen.

Az egyik oldalról tényleg azért fejlesztették ilyenre, hogy egy sokkal megbízhatóbb, gyorsabb és kényelmesebb sütő legyen. A hatalmas üveg előlapja könnyebbé teszi, hogy szemmel tarsuk a sütés folyamatát, és a karbonszálas belső kialakítás a keringtetőkkel együtt tényleg gyorsabbá teszik a sütést. Érdekes egy sütőt szépnek nevezni, de ez az eszköz tényleg gyönyörű!

De mit ér a külcsíny, belbecs nélkül? Semmit! Nah, de itt jön a trükk...

Egy Nvidia K1 processzor elvégez minden számítást helyettünk, és olyen tökéletesen félig átsütött steak-et fog nekünk sütni, hogy arra mindig emlékezni fogunk.

A bépített Full HD kamera felismeri a leggyakrabban sütött ételeinket, és egyből fel is ajánlja, hogy milyen hőmérsékleten lenne érdemes sütni. Egy belső hőmérsékletet is mérő tű idővel eldönti, hogy egy csirke mikor marad belül is lédús, és természetesen kívül ropogós.

Megéri-e megvenni? Ezt döntsék el önök!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr318465134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása