www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Beeb - az okos levegőminőség monitor

2016. március 01. - SMARTme Building Technologies

beeb_the_smart_air_quality_monitor_01.jpg

A környezetünkben lévő levegő minősége nagyban befolyásolja közérzetünket. Biztos észrevették már, hogy akár otthon, akár a munkahelyen, ha nem jut friss levegő a helyiségbe, akkor fáradékonyabbak vagyunk, csökken a koncentrációs képességünk.

Egy okos eszköz a Beeb, felügyeli és elemzi a levegő minőségét, és figyelmeztet minket, ha szellőztetnünk kell. A mérési eredményeket különböző színekkel vizuálisan is jelzi a beépített LED-el, valamint okos telefonunkra is átküldi. A készülék figyeli a hőmérsékletet, páratartalmat, a levegő minőségét, és a mozgást. Az okos telefonos alkalmazásban személyre szabhatjuk a riasztási szinteket. Az alkalmazás ébresztési funkciót is kapott, itt beállíthatjuk az ébresztés idejét, és hogy a Beeb milyen színnel világítson ébresztés közben. Ezek az adatokat bluetooth kapcsolaton keresztül jutnak el a Beeb-re. A készülék oldalán 3db USB csatlakozó található, amiken keresztül akár telefonunkat, tabletünket, vagy egyéb eszközünket tölthetjük.

Az élethez fontos a levegő, még fontosabb a tiszta levegő. Ez a kis eszköz már akkor jelez nekünk, amikor mi még nem is érezzük a változást. Így mindig frissek maradhatunk akár otthon, akár munkahelyünkön. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr518430328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása