www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Sentri - ellenőrizze lakását okosan

2016. február 26. - SMARTme Building Technologies

sentri-1.jpg

Egyre több otthoni eszköz csatlakozik az internetre, így a fogyasztók számára új utak nyílnak, hogy ellenőrizzék a háztartási gépeiket. De ahogy egyre több elektronikai eszközt kapcsolunk a rendszerbe, egyre nehezebb kezelni mindet.

A Sentri-t úgy tervezték, hogy segítse a fogyasztókat, hogy okos otthonuk még okosabb legyen. Segítségével egy mélyebb szintű vezérlési lehetőséget kapunk a sok eszközünkhöz a lakásban.

Úgy néz ki, mint egy iPad, amelyet falra szerelhetünk, vagy a könyvespolcra állíthatunk. A készülék rendelkezik egy HD videokamerával, éjjellátóval, és mozgásérzékelővel, értesítést küld a felhasználónak, ha valami szokatlan történik a házban.

A Sentri jóval túlmutat egy otthoni biztonsági eszközön, köszönhetően a számos különböző érzékelőjének. Nyomon követi a hőmérséklet változást, nézi a levegő minőségét, a fényt és páratartalmat a házban, így a felhasználó teljesebb képet kap környezetéről. Az adatokat mobil applikáció segítségével láthatjuk.


Egy Nest termosztát csatlakoztatásával például a Sentri még okosabb fűtés vezérlést nyújt, figyelembe véve a hőmérsékletet, az időjárási és egyéb körülményeket házunk körül. Csatlakoztathatunk hozzá akár Phillips Hue intelligens izzókat, amelyeket távolról is vezérelhetünk az alkalmazáson keresztül.

facebook-icon.png

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr768420948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása