www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Neeo - távírányító kicsit másképp

2016. február 23. - SMARTme Building Technologies

neeo-thinking-remote.jpg

Már egy éve hogy a Neeo elindította sikeres projektjét a Kikstarteren, ahol több min 1.500.000$ sikerült összegyűjteniük ötletük megvalósításához. Egy merőben újszerű elgondolásuk volt a jövő távirányítójának elkészítésére. Egy olyan eszközt készítettek, melynek a fele érintő képernyő, alsó részén hagyományos gombok találhatók.

Alumíniumból készült ház, letisztult megjelenés. Tiszta, átlátható felület, könnyű kezelés jellemzi. Ezzel a távirányítóval nem csak a TV-t, set-top boxot irányíthatjuk, hanem a játékkonzolunkat, a világítást, és több mint 50.000 egyéb eszközt. A távvezérlő Bluetooth, Wi-Fi, infra kapcsolatra képes, így biztosítva hogy különféle érzékelők is csatlakozhassanak hozzá. Ezáltal képesek vagyunk okos otthonunk vezérlésére akár egy ilyen távirányítóval. Az érintő képernyőn megjelenő ikonok egyértelműek. Villámgyorsan érhetjük el a menüpontokat. Semmi komplikáció. Akiknek már lehetőségük kipróbálni, azonnal beleszerettek.

Különböző távirányító alkalmazások már régóta elérhetők okos eszközeinkre, de a gyártó felmérése szerint az emberek nagy többsége igényli a fizikai gombokat is egy távirányítón. Úgy néz ki, hogy telitalálat volt részükről a Neeo elkészítése. A Kickstarter kampányukon nem véletlen, hogy ennyi pénzt össze tudtak gyűjteni, és az idei CES kiállításon is hatalmas érdeklődés volt az újszerű távirányító után.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr948412668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása