www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Síszezon stressz mentesen

2016. február 21. - SMARTme Building Technologies

sieles.png

Ha Ön azok közé tartozik, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az otthonát a legnagyobb biztonságban tudja, akkor ez a cikk Önnek készült. Ha Önt ez annyira nem érdekli, akkor is érdekes lehet, így most már ne hagyja abba az olvasást.

A riasztó rendszerek fontosságáról nem írunk, hiszen ezzel mindenki tisztában van. Az Okos otthon olyan biztonsági kiegészítést nyújt a már meglévő riasztó mellett, vagy ahhoz kapcsolva, ami értékes másodperceket, vagyonokat tud nekünk megspórolni, ha beütött a baj.

A mozgásérzékelők, ajtó/ablak érzékelő, vagy akár a füstérzékelők is azonnali üzenetet tudnak mobileszközünkre küldeni, ha valami szokatlant észlelnek. Ha a szokatlan esemény gyanús számunkra is, akkor egyből tárcsázhatjuk a szomszédokat, vagy a rendőrséget, és jelenthetjük is a betörést, tűzesetet. Mindezt még azelőtt, hogy a riasztó bekapcsolt volna, vagy a fél ház leégett volna.

Hogy számít-e ez a pár másodperces előny? Nem kérdés, hiszen egy szomszéd könnyebben tartja fel a betörőket, mint a riasztó visító hangja, vagy akár már csírájában meg tudja fékezni a tűz terjedését. Arra természetesen felhívjuk a figyelmet, hogy azért csak óvatosan a rosszfiúkkal és természetesen a tűzzel is. Ellenben még így is hihetetlenül sokat tudunk, tudnak tenni a szakemberek kiérkezéséig.

Legyen bárhol a világon, az üzenet e-mail, sms vagy push üzenet formájában biztos, hogy célba talál!

Az Intelligens otthon azon felül, hogy élménnyé teszi a hazaérést, üdvözli önt, vagy családját, még extra biztonságot nyújt. Ami különösen nagy előnye, hogy minden funkció irányítható, és minden állapot lekérdezhető a már amúgy is állandóan kezünkben lévő mobiltelefonunkkal, táblagépünkkel vagy bármilyen más okos eszközünkkel.

Zavartalan síszezont kívánunk mindenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr708408096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása