www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Musaic - zene bárhol a lakásban

CES Innováció díjas termék

2016. február 19. - SMARTme Building Technologies

musaic_living-room_6.jpg

Musaic egy vezeték nélküli, kiváló hangminőségű Hi-Fi rendszer. Bárhol elhelyezhető, és az otthoni WIFI hálózatra kapcsolódva képes zenéink fogadására telefonról, tabletről, NAS meghajtóról, vagy PC-ről. 15.000 internetes rádióállomás közül választhatunk, és széleskörű streaming szolgáltatást nyújt többek között a Spotify, Rhapsody, SomaFM, Murfi, és hasonló szolgáltatókkal.

musaic.png

Lakásunkban több ilyen hangszórót elhelyezve lehetőség nyílik, hogy minden szobában ugyan azt a zenét hallgassuk, vagy csoportba rendezve csak bizonyos helyiségekben szólaljon meg kedvenc zenénk. A hangszórók között tökéletes a szinkron.

A készítők nagy gonddal ügyeltek rá hogy tökéletes HI-FI minőségben szólaljon meg, és megjelenésével tökéletes kiegészítője legyen otthonunknak. A Musaic jóformán minden formátummal megbírkózik, beleértve a 24bites felbontásúakat is. Integrálhatjuk a már meglévő otthonautomatika rendszerünkbe is. Ingyenes alkalmazásuk egyaránt működik Android és IOS rendszereken. Az applikáció segítségével böngészhetünk kedvenc zenéink között, bárhol is tároljuk is azokat. Keresgélhetünk előadó, műfaj szerint, de készíthetünk lejátszási listákat is, mindezt egy könnyen átlátható ikon alapú felületen.

A Musaic az idei CES kiállítás innovációs díját is elnyerte, épp úgy mint a tavalyi évben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr608403048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása