www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A FIBARO otthon automatika rendszer

2016. február 11. - SMARTme Building Technologies

A Home Center a FIBARO rendszer központi eleme. Itt kapcsolódnak össze a Z-Wave technológiával kommunikáló eszközök, valamint ide futnak be az érzékelőktől az adatok. A Home Center a beérkezett adatokat feldolgozza, majd a programnak megfelelően küldi ki a végrehajtandó parancsokat pl. a redőnyvezérlő modulnak.

blogmegold.png

A FIBARO kétféle központi vezérlőt kínál rendszereinek működtetésére. Egy kisebb tudású Home Center Lite, valamint egy minden igényt kielégítő Home Center 2 vezérlőt. A két központi vezérlőről alábbi bejegyzéseinkben olvashat bővebben.

Tudjon meg többet a Home Center 2 vezérlőről

Tudjon meg többet a Home Center Lite vezérlőről

Mindkét központhoz mobiltelefonos alkalmazás segítségével távolról is csatlakozhatunk, így akkor is felügyelhetjük - vezérelhetjük lakásunkat, ha éppen nem tartózkodunk otthon.
A vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs technológiának köszönhetően a Fibaro rendszer telepítése nem igényel semmilyen átalakítást, bontást vagy kábelezést. Bármilyen akár már berendezett épületbe is könnyedén telepíthető. A vezérlők tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a megjelenésre. Ennek köszönhetően bármelyik eszközre is esik a választás, lakásunk stílusos kiegészítőjévé válhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr718382172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása