www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Más, mint a többi

Ultraszenzitív és univerzális

2016. október 05. - Futrinka20

Egyre több univerzális távirányítóval találkozunk, a Spin Remote azonban tényleg más, mint a többi. Egyrészt mert könnyen kezelhető, másrészt mert annyira univerzális, amennyire elsőre el sem tudjuk képzelni. Ja, és még szép is :)

spinapp.png

 

Az alap, hogy van benne bluetooth adapter, így az okostelefonokhoz tud kapcsolódni, de ezen felül egy körkörös IR-lednek köszönhetően bármilyen eszközt irányíthatunk vele, ami infravörös távirányítóval működik. A Spin Remote telefonos alkalmazásban tudjuk beállítani, hogy éppen melyik mozdulatunkra melyik eszközünknek milyen utasítást adjon. Érzékeli a mozgást, a forgatást, az elhelyezés irányát és az érintést, reagál a körbeforgásra, körzésre, simításra, scrollozásra, tapintásra, koppintásra... 

spin3.jpg

Ha mint egy varázspálcát például ha körbeforgatjuk a szoba közepén, akkor kapcsolódjanak fel a lámpák, de ha a függőleges tengelye körül forgatjuk, akkor kapcsoljon be a zenelejátszó. Persze a designos kis készülék talpán található tochscreen-en is tudunk mozdulatokat végrehajtani, beállíthatjuk úgy, hogy csak egy simítás bekapcsol a TV, innentől kezdve pedig mint egy gombok nélküli távirányító úgy tudjuk használni, a TV bármely menüpontját elérve. 

Mivel az okostelefonnal párosítjuk, ezért Wifin keresztül aztán pedig számtalan okos eszköz irányítását egy "kézben" tarthatjuk. Szép kis designos kézben 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr4711772281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása