www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

May the Force be with you

BB8 és a jedi erő

2016. szeptember 15. - Futrinka20

Tavaly szeptemberben megörvendeztette a Star Wars rajongókat BB8 a kis droid megjelenése, hiszen a Sphero és a Disney köszönhetően megjelent menő, távirányítású robot formájában. A kis robotot mobil applikációval lehetett irányítani, idén azonban tovább fokozták a Star Wars rajongók örömét: BB8 mostantól egy okos karkötő segítségével egyszerű kézmozdulatokkal irányítható, mintha csak a jedi erőt használnánk!

bb8.png

A BB-8 háromféle üzemmódban tud működni:

- Driving üzemmódban szimplán jól szórakozhatunk BB8 irányítgatásával

- Holographic Messaging funkciója már izgalmasabb, hiszen az applikációban felvett videókat a filmekből ismerős holografikus formában vetíti ki

- Patrol üzemmódban pedig a kis robot szenzorai által nyújtott adatokat láthatjuk

bb8forceband.png

A csuklópánt találó elnevezést kapott: Force Band. A kiegészítő végül is egy csuklón viselhető gesztusérzékelős távirányító, amivel teljes lesz a Jedi életérzés, hiszen egyszerű kézmozdulatokkal irányíthatjuk BB8-et. Akár 30 méteren belül, 1 órán keresztül élvezhetjük a Jedi erő imitációt: kézemeléssel sebességváltást érhetünk el, oldalra mozgatással persze a kanyarodást. Szereted hallani a fénykard hangját? vagy a Millenium Falcon száguldásának hangeffektje a kedvenced? ezeket is elővarázsolhatod BB8 mikrofonjából, ha a csuklópánt a kezeden van, akkor csak rázd meg és máris igazi Star Wars hangeffekteket hallgathatsz. 

A Force Band és BB8 együtt is megvásárolható lesz szeptember végén, bár kérdés, hogy kishazánkban is elérhető lesz-e... vagy kérdés, hogy itthon lenne-e rá egyáltalán igény. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr10011707981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása