www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Pokémonok vs. okos cipő

2016. augusztus 03. - SMARTme Building Technologies

pokemon-go-trainers-product-design-technology_dezeen_936_4-1-468x264.jpgPokémom Go őrület tombol a világban. Lehajtott fejű vadászok járják az utcákat, hajkurászva a Pokémonok különböző fajtáit, bízva abban, hogy egyszer ők lesznek a legjobbak.

Ebben az eszement és sokak által kedvelt és űzött játékba szállt be egy cipőgyártó. A cipőbe egy navigációs szenzort építettek be, amely szinkronban van a játékkal, és rezgést generál a lábbeliben, amint az Pokémont észlel a közelben (természetesen telefon szükséges).

A folyamat leírása és bemutatása a világon egyedülálló technikai megoldás jelenleg. Az egyénre szabható e-csuka ( e mint elektronikus), beépített kijelzővel rendelkezik, és olyan érzékelő van benne, amely reagál mozgásra és hangra.

pokemon-go-trainers-product-design-technology_dezeen_936_1-1-600x338.jpg

Csakúgy mint a szinkronizált játékok többségénél, ennél a típusnál is a viselő értesítést kap, ha social média felületére értesítés érkezik, de szintén rezgéssel jelez a cipő, ha bejövő hívás van vagy email érkezett. Sőt, a Google Maps használatkor azt is jelezni fogja a szenzor, hogy merre kell fordulni, hogy kelepcébe csaljuk az átkozott Pokémont.

Alighogy megjelent a Pokémon Go játék, sok fejlesztő cég látta meg a lehetőséget és készített segédleteket a felhasználók számára, így könnyítve a szórakozást, a könnyed percek múlását. Várhatóan szeptemberben lesz elérhető a csúcs-cipő a fanatikusok számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr688932644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása