www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Most már tuti, hogy a bagoly a legokosabb madár

2016. május 27. - SMARTme Building Technologies

ulo-----the-interactive-surveillance-camera-02.jpegManapság már minden kütyüre mondanak okosat és manapság már minden kütyü csatlakozik fűhöz-fához. Látva az orbitális és sebes fejlődést a technológia számegyenesén, nem lepődünk meg azon, hogy 10 év múlva az okos városokban csak okos emberek fognak élni.

Mai írásunkban egy 24 órás, interaktív biztonsági kamerát mutatunk be bagoly formájában. A design-os megjelenés már sejteti velünk, hogy valami nagyon cool van készülőben. Közelebbről vizsgálva a madárkát látjuk, hogy a csőre egy kétirányú tükör, benne kamera és mozgásérzékelő.

ulo-----the-interactive-surveillance-camera-03.jpeg

Sőt a csőr aljában egy beépített mikrofon is segíti a működést. Tovább matatva találunk egy hangszórót, és egy orientációs szenzort, míg a készülék feje búbján egy kapacitív gomb van. A bagoly szeme majd 1,5 colos LCD képernyő, amivel lát minden színt, méretet és alakváltozást.

Természetesen az okos eszköz Wi-Fi-n keresztül kommunikál az otthon tulajdonosával, és amint bármilyen mozgást érzékel a lakásba, küldi az üzenet. A Li-Po aksi 1 hetes működést tesz lehetővé, majd USB kábellel tudunk újra életet lehelni a kütyübe.

ulo-----the-interactive-surveillance-camera-01.jpeg

Egyben biztosak lehetünk: ha csupa ilyen okos és tetszetős eszköz lesz otthonunkban, amelyek még meg is fizethetők, valóban az okosság egy új szintjére lépünk. A készülék ára: 199 €.

            

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr268751050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása