www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A legcukibb okos kütyü

2016. május 03. - SMARTme Building Technologies

hatch-baby-smart-changing-pad-01.jpeg

Ugye az meg van, hogy amikor reggel felkelsz és egy okos eszköz lefőzi a kávédat, közben egy intelligens vezérlő eszköz már rég felhúzta a sötétítődet, mialatt a hiper-szuper lejátszó kedvenc zenédet duruzsolja füledbe.
Na már most az okos rendszerek oly népszerű kavalkádjában a tervezők nem akarták kihagyni a szórásból a legkisebbeket sem. Konkrétan a pár hónapos cukorborsók a célközönség, akik tökéletes alanyai a legújabb okos szerkezetnek.
A Hatch Baby okos pelenkázó pad jelenleg 250 dollárért vásárolható meg az interneten, és ezért megkapjuk magát a pelenkázó padet szteppelt borítással, amin van egy érintős képernyő, illetve tartozék még egy biztonságos heveder a kicsik rögzítésére.
Szintén a csomag része a poliészter, mosható párna és a csúszásgátlóval ellátott aljzat, ami garantálja a stabil felfekvést.

hatch-baby-changing-table_51-683x1024.jpg

Tudását tekintve a fiatal szülő, még fiatalabb babájának súlyát folyamatosan nyomon tudja követni, és a tárolt adatoknak köszönhetően összehasonlíthatja az elmúlt heti vagy szintén ezt az eszközt használó másik szülő kicsijének súlygyarapodásával. Hasonlóan elven a kütyü az etetések során méri a bevitt táplálék nagyságát, ergo a szülő látja, hogy a baba mennyit cuclizott az üvegből és ezzel látja, hogy elég volt a mennyiség vagy nem.

Az okos pelenkázó állandó kapcsolatban van a gyermekorvossal, aki a mobil alkalmazáson keresztül látja az összes adatot, amint a szülő azokat megosztotta vele. Így az orvos értesülhet arról is, hogy mennyi pelenkát használ el a baba, milyen gyorsan növekszik vagy éppen mennyit alszik. A beérkezett adatok alapján sokkal tudatosabban és precízebben meg lehet tervezni a család napjait, heteit.

Az intelligens padhez készült applikáció kompatibilis a legnépszerűbb telefonos platformokkal és csak reménykedni tudunk, hogy az online megrendelésen kívül hamarosan a magyar boltok polcain is viszont látjuk ezt az innovatív, okos pelenkázót.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr378683862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása