www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Pronto Peel – univerzális távirányító iOS felhasználóknak

2016. április 22. - SMARTme Building Technologies

pronto-peel-smart-ios-remote-01.jpg

A Pronto Peel segítségével Apple készülékünket univerzális távirányítóvá alakíthatjuk. Egy kis kiegészítő, amivel az otthoni szórakoztató eszközök, mint televízió, DVD, Blue-Ray lejátszók, Apple TV, távirányítását oldhatjuk meg. A Pronto bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál iPhone vagy iPad eszközünkkel. Az így küldött jeleket átalakítja, és infravörös jelként továbbítja a kompatibilis eszközöknek. A rendszer működéséről négy AA elem gondoskodik, amelyek körülbelül egy év normál használatot bírnak ki.

pronto3.jpg

Mobil eszközünkre csak a Peel Remote applikációt kell letöltenünk, és már használhatjuk is. Pár egyszerű beállítás után, perceken belül elérhetjük szórakoztató eszközeinket, megszüntetve a rengeteg távirányító használatát.

pronto5.jpg

Ha egy iOS felhasználónak szüksége van egy univerzális távirányítóra, a Pronto-t mindenképpen érdemes komolyan venni. Bár vannak olcsóbb, univerzális távirányítók, a Pronto 50$-os ára biztosan elég alacsony ahhoz, hogy vonzza a felhasználókat

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr538654848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása