www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

BeON Smart biztonsági világítás

2016. április 05. - SMARTme Building Technologies

beon-cover.jpg

BeOn LED izzó ötvözi az éjjeli biztonsági világítás, és a jelenlét szimuláció minden tulajdonságát.

Alap állapotban a BeOn egy hagyományos LED izzóként működik. De éjjel, vagy amikor nem tartózkodunk otthon, használhatjuk ki igazán, a benne rejlő plusz lehetőségeket. A jelenlét szimulációval lakásunkat biztonságban tudhatjuk akkor is, amikor nem tartózkodunk otthon.  Az általunk előre beprogramozott időbeosztás szerint kapcsolgatja a szobákban a világítást. A BeON nem csak világít, de figyel is. Amikor a jelenlét szimulációt aktiváljuk, az izzó képes reagálni az ajtócsengőre. Ha valaki csenget, automatikusan felkapcsolja a lámpát, mintha csak otthon tartózkodnánk. A tűzjelző rendszerrel együtt működve, képes riasztás esetén a menekülő útvonalat jelezni, hogy biztonságban elhagyhassuk lakásunkat. Amikor nem használjuk

Minden izzóban akkumulátor található, ami áramszünet esetén akár négy órán át is képes vészvilágítási módban üzemelni. Az izzók fényereje egy 60W-os izzónak felel meg, fogyasztása viszont csak 13.5W. Telepítése a hagyományos vészvilágításokkal szemben egyszerűbb. Nincs szükség kábelezésre, egyszerűen a hagyományos foglalatba csavarjuk és már működik is. A telefonunkhoz Bluetotth kapcsolaton keresztül kapcsolódik. A mobil applikáción keresztül végezhetjük el az összes beállítást. Ha távozunk otthonról, egy mozdulattal aktiváljuk a jelenlét szimulációt, és nyugodtak lehetünk, hogy lakásunk biztonságban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr88567804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása