www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Interaktív, Kreatív! - Felhő lámpa

2016. április 03. - SMARTme Building Technologies

felho-lampa-2.jpg

A Felhő lámpa egy nagyon menő, új része lehet okos otthonunknak.

Emlékszik még, hogy gyermekkorában milyen kellemes volt elaludni a vihar hangjára? Sokunk a szülők ágyában kerestek menedéket, de ez már nyilván a múlté. A Felhő lámpa behozza a hálónkba az eső nélküli viharélményt.

Mozgásérzékelővel, LED fényekkel és hangszórókkal van felszerelve, hogy a lehető leg egyedibb élményt nyújtsa az Ön számára. A távirányítóval irányítva egyénileg is be tudja állítani, hogy milyen nagy „vihart szeretne kavarni”, de ha az eszközre bízza a beállítást, akkor a szobában lévő mozgások, hanghatások vagy zene hatására állítja be magát az optimális „viharra”.

Bluetooth segítségével lehetőség van arra is, hogy bármilyen bluetooth-t használó eszközről zenét tudjunk a felhőn lejátszani.

Biztosítva az egyéniséget, Richard Clarkshon – a tervező – garantálja, hogy minden egyes darab különböző. Úgy, ahogy nincs két ugyanolyan méretű, színű és kinézetű felhő sem az égen, így a Felhő lámpából sem talál két ugyanolyat.

Érdekesség, szuper, vagy nem túl okos felesleg? Döntse el Ön, de előtte nézze meg akció közben is a Felhő lámpát az alábbi videón.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr158555874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása