www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Altro - egy újabb okos zár

2016. március 31. - SMARTme Building Technologies

Már többször írtunk okos zárakról, de egyre több gyártó jelenik meg ilyen megoldással. Mai bejegyzésünkben az Altro Smart Lock-ot nézzük meg közelebbről.


Ez az okos zár egy Bluetotth és Wi-Fi kapcsolatra képes intelligens zár. Ránézésre hasonlít a hagyományos, utólag az ajtó belső oldalára szerelhető kézi biztonsági zárra, ezáltal egy plusz mechanikai védelmet kapunk. Az Altro nyitását zárását mobiltelefonunkról irányíthatjuk. A szoftver egyaránt elérhető Android és iOS rendszeren.  A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően ajtónkat akár távolról is nyithatjuk. Speciális szolgáltatása a szoftvernek az úgynevezett „vendégkártya” funkció. Ezzel, egy általunk meghatározott időre tudunk ajtónyitási jogosultságot adni bárkinek. Így pl.: ha a barátunk előbb ér hozzánk, mint ahogy mi hazaérnénk, nem kell kint várnia, bemehet a lakásunkba.


Az Altro elemről működik. A gyártó szerint a két elemmel 10 hónapig használható. Amennyiben az elemek merülnének, az applikáció figyelmeztet minket. A zár többféle színben kapható, így könnyen megtalálhatjuk a lakásunkhoz legjobban illő változatot.

Ha meg is tetszett ez az okos zár, még ne rohanjanak a boltokba. Jelen pillanatban csak a gyártó weboldalán lehet előrendeléseket leadni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr928549584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása