www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Giroptic 360Cam

Az akciókamera, amit még nem látott!

2016. március 30. - SMARTme Building Technologies

giroptic-360cam.jpg

A  GIROPTIC cég megalkotta a 360Ccam kameráját.

Ez a következő generációs akciókamera, tényleg nem viccel. A tenyerében is könnyen elfér, videózik, fotózik és élőben is közvetí, ha van WiFi a közelben.

A közel 180 grammos kamerát három darab 185 fokos halszemoptikával szerelték fel, amiket a felvétel közben szinkronizál, így lélegzetelállító képeket, videókat tudunk vele készíteni.

392900.jpg

A kicsi, de erős! 4K (4096 x 2048) fotókat és 2K (2048 x 1024) videókat készíthetünk. Az adatokat akár már 128GB-os microSD kártyán is képes tárolni, ami bőven elég még a legnagyobb felbontás mellett is, hogy az életünk fontos eseményeit aggodalom nélkül felvegyük. 3 beépített mikrofon, GPS és a „live-streaming” funkció is van a kamerában, ami meg már csak igazán hab a tortán.

Az alábbi videón látható kis „búvárszemüveggel” vízhatlanná tehető, így már csak a képzeletünk szabhat határt a lefilmezhető eseményeknek. Ha a villanykörte helyére csavarjuk be, akkor egy IP kamerát kapunk, amit a nagyvilágból bármikor elérhetünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr828546476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása