www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Emberlight – az okos foglalat

2016. március 23. - SMARTme Building Technologies

506107-fa2586136afcdb204f3eff0150bb2ee564669bab.jpg

Lakásunk világításának vezérlésére sokféle megoldást láthattunk már. Komplett otthon automatika rendszerek, okos izzók. Ezekről már sokat írtunk itt blog oldalunkon. Most egy olyan megoldásról olvashatnak, amivel a hagyományos izzónkat okosíthatjuk.

Az Emberlight egy szabványos izzó adapter. Először ebbe csavarjuk bele hagyományos izzónkat, majd együtt a lámpánkba. Ennyi az egész, és már készen is vagyunk az okosítással. Az adapterbe maximum 40W-os izzót tehetünk. Az adaptert Wi-Fi vagy Bluetooth LE kapcsolaton keresztül érhetjük el, a telefonunkon futó applikációval. Az applikáció egyaránt fut IOS és Android operációs rendszereken.  És milyen funkciókat kapunk?

Teljes fényerő szabályzás hagyományos izzókkal, de használhatunk kompakt vagy LED izzókat is. Ha több adaptert használunk, csoportokba is rendezhetjük őket. Különböző világítási hangulatképeket hozhatunk létre az alkalmazással, melyeket egyetlen gombnyomásra aktiválhatunk.

Az Emberlight egy ötletes megoldás, ha világításvezérlésben gondolkodunk. Nem kell minden izzót lecserélnünk lakásunkban, és különféle átalakításokra sincs szükség. Egyszerűen becsavarjuk a lámpába, és élvezzük a kényelmét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr448519196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása