www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

FIBARO STARTER KIT

2016. március 21. - SMARTme Building Technologies

blog_201_20150720093544_bkmrd.jpg

Mindig is elgondolkozott azon, hogy milyen is lehet egy Okos Otthon? Mindig is úgy akarta kipróbálni az otthonautomatika által nyújtott lehetőségeket, hogy csak egy „kezdő csomag”-al szerette volna kezdeni?

Ismerje meg a FIBARO STARTER KIT-et!

Öt intelligens plug-and-play eszköz, amit a Home Center Lite irányít majd, és így együttesen fogják majd Önt is bevezetni az Okos Otthonok nyújtotta lehetőségekbe. Lépésről, lépésre!

 

fust.jpg motion.jpg nyitas.jpg viz.jpg wall_plug_f_3.jpg

      Füst érzékelő      Mozgásérzékelő    Nyitásérzékelő      Vízérzékelő           Intelligens dugalj


A telepítés gyors és egyszerű, nem igényel semmilyen kábelezést, vagy épp villanyszerelői szaktudást. Minden eszköz plug-and-play, ami a STARTER KIT-el jár, így pár perc alatt okosabbá is varázsolhatjuk otthonunkat. A FIBARO rendszer végtelen lehetőségeket ad az otthonunk okosítására.

Segít, hogy a szeretteit extra biztonságban tudhassa, távolról kezelheti otthonát, időt és pénzt takarít meg Önnek. Ahogy otthona okossá válik, hamarosan nehéz lesz  elhinnie, hogy valaha tudott FIBARO nélkül élni!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr228508904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása