www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Canary - A jövő biztonsági megoldása!

2016. március 20. - SMARTme Building Technologies

blog_207_20150823123149_ru0z1.jpg

A Canary egy olyan otthoni "riasztó" eszköz, ami a fejlesztői szerint ki tudják majd váltani a körülményesen, és drágán telepíthető riasztókat.

A Canary egy olyan eszköz, ami az összes kábel nélküli otthoni eszközünket összefogja, rendszerezi, és irányítja. Természetesen legyen a világ bármely részén is, hiszen a mobiltelefonos applikációja megkönnyíti a távoli elérést, és a mindennapokat is.

Hogyan is működik?

Adam Sager, a Canary társalapítója szerint a Canarynak nincs szüksége PIR (passzív infravörös érzékelő) szenzorra, se másmilyen perifériás érzékelőre. Egy központi helyre letéve az eszközt, az egész lakást figyelemmel tartja. Ha több szintes a ház, akkor elképzelhető, hogy 2 Canary is kelleni fog, de a legnagyobb részben 1 eszköz tökéletesen elég.

Érdekesség:

A Canary az internet embereit kérte meg, hogy segítsenek összeszedni a gyártás indításához szükséges 100.000 USD-t. Az embereknek annyira megtetszett a fejlesztés, hogy közel 2 hónap alatt közel 2 millió USD-t szedtek össze. (Ha ez nem sikersztori, akkor nem tudom, hogy mi az... :))

Paraméterei:

- 15,2 cm magas, 7,6 cm széles
- iOS és Andorid telefonhoz is elérhető az applikáció és Wi-Fi kompatibilis
- 1080p HD éjjellátó kamerával, széles látószögű optikával, magas minőségű mikrofonnal és PIR érzékelővel van felszerelve
- Beépített hangszóróval, egy 90+ dB-és szirénával, RGB LED-ekkel és egy háromtengelyű gyorsulásmérővel is el van látva
- Méri a hőmérsékletet, páratartalmat és a levegő minőségét, és 1 év garanciája van

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr578506248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása