www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

NEST - Okos zárás!

2016. március 19. - SMARTme Building Technologies

blog_215_20151005065754_fpmc2.jpg

A Google NEST-je tovább folytatja a hódítást, és most már nem csak szénmonoxid érzékelőket, termosztátokat, kapcsolókat és többek között hőmérséklet érzékelőket lehet a NEST rendszerre kapcsolni otthonainkban, hanem mostantól a YALE okos zárat is.

A YALE céget 1868-ban alapította Lunus Yale Jr. A cég azóta is zárakat, lakatokat, biztonsági zárakat gyárt.

Az egyszerű ok, hogy ilyen sikeresen, és ennyi ideig életben tudott maradni egy cég az az, hogy haladtak a korral. Ez most sincs másként, hiszen egy olyan okos zárat alkottak, amit a NEST hálózatra játszi könnyedséggel rá lehet kapcsolni.

A YALE zárat a legtöbb ma kapható okostelefonnal irányítani és programozni lehet. Emellett természetesen azonnali értesítést kapunk, ha valami szokatlan történik a zárral, vagy valaki, akinek kódot adtunk meg, hogy beengedje magát, megérkezett.

A többi NEST eszközt a zár nyitásához programozva azonnali kamera képet is kaphatunk a lakásunkról, és egy kétoldali kommunikációt is lehetővé tévő kamerával elő szóval is üdvözölhetjük családtagunkat, barátunkat vagy bárkit, akinek az adott napszakban, belépési jogot adtunk.

A Google NEST kezdeményezése egyre jobban úgy fest, hogy korszakalkotó ötlet volt a hatalmas cégtől. A mai napig több, mint 11 000 eszközfejlesztő cég jelenetette be, hogy a NEST hálózatra készít fejlesztéseket. Az égőktől az autókig mindenre fel kell készülnünk majd.

facebook-icon.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr578498086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása