www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Bluetooth = Jövő!

2016. március 14. - SMARTme Building Technologies

blog_203_20150810080401_s3xbf.jpg

Az ultra alacsony fogyasztású (ULP) RF specialista - Nordic Semiconductor ASA - bemutatta a saját HomeKit megoldását, az nRF51 sorozatot, amely már az ultra-alacsony fogyasztású Bluetooth technológiát használja.
 
A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra az egyedi megoldásra, ami minden igényt kielégít majd. A méret, az energiafogyasztás és a teljesítmény is tökéletesen megfelel, sőt egyelőre túl is mutat minden mai maximális elváráson. Az is különlegessége az nRF51 sorozat eszközeinek, hogy egyetlen chip vezérli és futtatja az eszközhöz tartozó firmware-t. Az ultra-alacsony fogyasztás ideálissá teszi az akkumulátoros hosszú használhatóságot is.
 

"A Nordic rendkívül büszke arra, hogy az nRFa51 sorozat minden iPhone, iPad vagy iPod touch termékkel kompatibilis. A HomeKit a vásárlók számára egységesen áttekinthetően, és könnyen használhatóan nyújt egyedi élményt. A rendszer és a különböző termékek azt is lehetővé teszik, hogy teljes nyugalmat és kiváló biztonságot is nyújtson a rendszer egyszerre!" - mondta Geir Langeland, a Nordic Semiconductor értékesítési és marketing igazgatója.
 
A cég nagy újítása a képen látható innovatív és stílusos kulcsnélküli ajtózár, a Danalock.

"Az új fejlesztés lehetőséget nyújtott arra, hogy végre egy komplex Bluetooth Intelligens zárat fejlesszünk a legigényesebb felhasználóink számára. Az eszköz bőven túlszárnyalta az elvárásainkat az ultra-alacsony fogyasztással, és a könnyű kezelhetőséggel." - mondja Henning Overgaard, a Poly-Control vezérigazgatója.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr968465186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása