www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Hive Active 2

2016. március 12. - SMARTme Building Technologies

blog_219_20151021065504_ztfhv.jpg

Az Okos Otthon építő köveit nagyon sok gyártó úgy akart a falra helyezni, hogy a használója büszkén szemlélgethesse nap, mint nap. A legtöbb design termék nem csak kifinomult alakjával, de a használói / kezelői felületével is mindig ki akart tűnni a tömegből.

Yves Béhar másként gondolta!

A Hive Active Heating 2-t úgy álmodta meg, hogy az tökéletesen eltűnik a szem elől, vagy akár a lakás ékszere is lehet. Ez a kettősség nagy előrelépés, és iránymutatás minden otthonautomatikai kütyü gyártónak.

Dieter Rams az 1980-as években 10 alapvető tényt állapított meg, hogy egy design terméknek milyennek kell lennie. Diszkrét, csendes, problémamentesen működő és még sorolhatnánk.

A Hive mindent egyesít!

A termék már a telepítésnél a legegyértelműbb módon kalauzolja a vásárlót a felszerelés és beállítás folyamatain át, hogy egy tökéletesen és bárhonnan használható otthoni segéd lehessen.
Nem elhanyagolható tény az sem, pontosabban azok sem, hogy a Hive füstérzékelőket, riasztó rendszereket és villanykapcsolókat is gyárt. Ez már elég okot ad arra a feltételezésre, hogy az otthonautomatika piacán hamarosan nagy átrendeződéseket láthatunk. De vissza a témához!
A termosztát használata meglepően kellemes érzéssel tölti el az embert. Egy kicsi LCD kijelző, három gomb, és egy apró kattogó tekerőgomb mindent funkciót ellát. Nagy alapnak tűnik ez a felszereltség? Tudják... A kevesebb, néha több!

Ha a felszerelés, beállítás megtörtént, akkor akár napi hat különböző fűtési, és vízmelegítő beállítást is meg tudunk adni a termosztátnak egy napra. Ezek mellett automatikusan optimalizálni is tudja a hatékonyságot, és a kényelem érzetet, ha megkérjük rá.

Már most szeretne egyet? Egyelőre csak az Egyesült Királyságban elérhető ez a termosztát, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan a többi, itthon is elérhető gyártó elő fog rukkolni valami újjal, valami láthatóan láthatatlannal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr658465128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása