www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Netatmo Welcome - okos otthoni biztonsági kamera

"Ki ivott a poharamból?"

2016. február 15. - SMARTme Building Technologies

netatmo-welcome-02.jpg

Már megszokhattuk, hogy a gyártó a termékei tervezésekor nagy hangsúlyt fektet a megjelenésre. Ez most sincs másképp. A forma, az anyagválasztás, mind jelzi, hogy nagy gonddal tervezett terméket kapunk. Az eszközön található LAN csatlakozó, SD kártya foglalat, de WIFI adaptert is rejt a hengeres alumínium ház. A kamera HD felbontásban figyeli a rábízott területet, 130 fokos látószögben lát. Az éjjeli rögzítést infra LED segíti. A felvételeket az SD kártyán tárolja, de riasztás esetén néhány fényképet felhőben is tárol, hogy később könnyebben visszakereshető legyen. Kifinomult arcfelismerő szoftverének köszönhetően megtanítható a családtagok felismerésére. Ha a listában szereplő személyeken kívül mást észlel, riasztást küld, valamint fényképet is készít.

netatmo-welcome-product-photos-6.jpg

netatmo-welcome.jpg

Az értesítések testre szabhatók, akár személyekre, vagy eseménytípusokra is. Természetesen távolról is ellenőrizhető vele otthonunk, Android és IOS rendszerű okos telefonokat egyaránt támogat. A gyártó ajánl hozzá egy úgynevezett „welcome tag”-et, melyet bármilyen nyílászáróra felszerelhetünk. A nyitás érzékelésével egy időben jelet küld a kamerának, mely indítja a felvételt.

Ez a megnyerő dizájn bármely otthoni környezetbe beilleszthető, növelve biztonságunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr638391708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása