www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

A Jövő utcája kiállítás 2018-ban

2018. május 09. - miecs

Korábban 2017-ben már részt vett a SMARTme a Jövő utcája eseményen, így ez ebben az évben sem történhetett másként. 2018-ban május első hétvégéje nem csak a ballagásokról és az anyák napjáról szólt, hanem bőven volt program a város utcáin is. A Jövő utcája 2018 is ezen a hétvégén volt látogatható a budapesti belvárosban a Madách Imre téren. Ez a kiállítás ismét nagyszerű alkalmat jelentett és lehetőséget biztosított kicsiknek és nagyoknak is, hogy belelássanak a jövő egy szeletébe, de megismerkedhettek a jelen előremutató technológiai megoldásaival is. 

a-jovo-utcaja1.jpg

A szoftverek és új hardver fejlesztések teljesen átírják az életünket, lassan minden termék vagy szolgáltatás ami körülvesz minket kapcsolatban áll az internettel, csatlakozik a hálóhoz valamilyen módon, és ez pedig a jövőben még inkább így lesz.

20180505_133633.jpg

A CRAFT Jövő Utcája egy izgalmas tudományos kiállítás Budapest közepén a Prezi and EPAM szervezésében, egy ingyenes esemény a technológia iránt érdeklődő felnőtteknek és gyerekeknek, ahol megnézhetik hogy milyen termékeken és technológiákon dolgoznak ma a cégek és mérnökeik valamint startupok, akik a jövőnket formálják. Találkozhattunk önvezető autóval, az okos otthonnal, a robotokkal és más intelligens tárgyak világába nyertünk betekintést! 

Az okosotthon sátorban a SMARTme Building Technologies Kft. is bemutatta a FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszert. Kiállítási sátorban 2 tabló fal segítségével igyekeztek bemutatni a lehetőségek tárházának egy szeletét. Intelligens otthon megoldások vezeték nélkül. Kényelem és biztonság felsőfokon, Ön igényeihez igazodik, esztétika és innováció az Ön otthonában. Felhasználási lehetőségeinek pedig csak a kreativitás szabhat határt. Mindez képekben:

20180504_195744.jpg

További okosotthon információk az otthonautomatika.hu-n elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr2113902134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása