www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

CONSTRUMA 2017 - Keltse életre otthonát FIBARO-val

2017. április 04. - miecs

Holnap nyitja meg kapuit az idei otthonteremtési kiállítás csokor. 2017.04.05.-09. között lesz látogatható a CONSTRUMA a Hungexpo területén. Közel 700 kiállító várja több, mint 20 000 m2-en a látogatókat. Április 5-7-ig szakmai napoknak lehet részese az érdeklődő, szombat-vasárnap pedig a nagyközönség számára lesz látogatható.

Idei év újdonságai között az okosotthonokról, a jövő otthona projektről tudhatunk meg többet, de lesz állásbörze is. A szakmai látogatók egy szervezett tárlatvezetésen is részt vehetnek. 

A mi okosotthon megoldásainkkal a D pavilon Öko City területén várjuk a kedves érdeklődő közönséget!

construma_webkreativ_1140x364_sm.jpg

A Hungexpo Zrt. vezérigazgatója, Ganczer Gábor a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy idén minden eddiginél több látogatót várnak, legalább 60 ezer vendégre számítanak a kiállítási csokor 5 napja alatt. A CONSTRUMA-n az építőipar mellett a lakberendezés és a dizájn, a kerttervezés, kertépítés és fűtés, szellőztetés, klíma valamint a megújuló energia témáról tudhat meg többet a látogató. 

A kiállításon építőipari szakmák népszerűsítése is előtérbe kerül, valamint a jövő otthona koncepció nyer nagyobb teret. Becslések szerint a gazdasági válság óta több mint 35 ezer építőipari munkavállaló vált meg szakmájától, vagy költözött el Nyugat-Európába. 

Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke szerint 10% növekedés várható 2017-ben az építőipartól. Jelenleg 20 ezer lakás van kivitelezés alatt és 36 ezer pedig már megkapta az engedélyt.

A kiállításcsokor nem csak az építkezőket, hanem a felújítókat is szeretettel várja. A már meglévő lakásokba és házakba is alkalmazható megoldásokat is talál a kilátogató. Ilyen megoldás például a vezeték nélküli okosotthon. Már nem kell hozzá kábelezni, vezetékezni és falat bontani, tisztán és bontás nélkül megoldható.

fibaro-home-2fb12.jpg

Okosotthont okosan - FIBARO

D pavilon Öko City területén a SMARTme-től. Keresd a SMARTme & FIBARO standot!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr9412399729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása