www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Lifx – Okos körte az okos otthonokba

2016. április 12. - SMARTme Building Technologies

lifx-led-light-bulb.png

Lifx a neve annak a körtének, ami az okos otthonához is tud csatlakozni, vagy akár egy kiépített rendszer nélkül is tökéletesen vezérelhető. Csatlakozik a Wi-Fi-hez, és a szivárvány minden színében pompázik.

A Lifx egy igazi „plug & play” eszköz. Csak be kell csavarni a megfelelő foglalatba, és fel kell kapcsolni. Mihelyst a helyén a körte, vagy a körték, csak le kell tölteni az okostelefonunkra a megfelelő Lifx applikációt. Létrehozzuk egy képernyőérintéssel a Wi-Fi kapcsolatot, és már kész is.

bulb-phone.png

Amit alapból elvárunk egy ilyen körtétől, hogy fényáramot (fényerőt) és színt lehessen állítani, azt természetesen tudja. Amit extraként említhetünk, hogy tud „gyertya” módot, reggel kellemes fénnyel ébreszt, jelenlét szimulátorként is használhatjuk, vagy ha üzenetünk érkezett a telefonra, akkor villogó fénnyel, és különböző színekkel figyelmeztet.

 

Aki nagyon az alapoktól, és a legegyszerűbb otthonautomatikai megoldást szeretné választani, annak meleg szívvel ajánljuk ezt a körtét!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr78590614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikerapuka 2016.04.14. 15:11:27

"Aki nagyon az alapoktól, és a legegyszerűbb otthonautomatikai megoldást szeretné választani", annak is elég mélyen a zsebébe kell nyúlni, már egy darab Lifx okos "izzónak" a tulajdonosa akar lenni.
És mint tudjuk:
1 lámpa nem lámpa,
2 lámpa fél lámpa,
3 lámpa egy lámpa.
NA DE: 1 lámpa nem lámpa!

A legolcsóbban 24 500 Ft-ért tudom beszerezni ezt a Lifx körtét.
süti beállítások módosítása